Депутатка Надія Савченко виступила з антисемітською заявою

Народна депутатка України Надія Савченко заявила, що українська влада має «неукраїнську кров», і необхідно думати, як це «виправити». Таку заяву вона зробила під час спілкування з телеглядачами в ефірі телеканалу NewsOne.

Під час передачі відбувся діалог між нею та глядачкою з Кривого Рога, яка запитала, чому ніхто не говорить про «єврейсько іго» в Україні. Савченко погодилась із тим, що «єврейське іго» існує та запропонувала це «виправити».

Савченко: я была готова воевать за Украину в Крыму. «Субъективные итоги», NewsOne

— Надіє, чому ніхто не говорить те, про що говорять в народі? Було татаро-монгольске іго, було польське іго для України, а зараз — єврейське іго для України. Чому ви про це мовчите?

— Якщо про це говорить народ, то значить, він говорить правду. Надо думати, як це виправити. І да, влада у нас, якщо взяти так, то дійсно, має кров неукраїнську, скажімо так. Говорити про це можна, але що з цим робити? Треба думати і діяти.

Таким чином депутатка, яка майже два роки перебувала в російському полоні і закликала до «діалогу» з військовими хунтами «ДНР» і «ЛНР» після звільнення, підкріпила популярний міф про «владу євреїв».

 

 

 

One Comment on “Депутатка Надія Савченко виступила з антисемітською заявою”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *