Порнозірка Саша Грей стала обличчям соціальної реклами за права жінок

Відома американська порноактриса Саша Грей знялася в соціальній рекламі проти нерівної оплати праці жінок і чоловіків. Реклама знята на замовлення бельгійського національного комітету Equal Pay Day.

За даними правозахисників, жінки як і раніше заробляють в середньому на 22% менше чоловіків, і порноіндустрія є чи не єдиною сферою, де представниці прекрасної статі можуть отримувати більше. Тож підняти цю делікатну тему креативщики вирішили за допомогою Саші Грей, яка в квітні 2011 року оголосила про свій вихід з “великого порно”.

У ролику дівчина, розгулюючи по розкішному маєтку, ділиться тим, як вона прийшла в цю професію і чим пишається. На задньому тлі демонструються оголені чоловіки і сексуальні сцени. “Ця робота принесла мені не тільки успіх, але і купу грошей.. … Я дійсно люблю усілякі брудні речі. Я висіла зв’язаною з кляпом у роті та 12-дюймовим фаллоімітатором в дупі”, – зокрема, розповідає вона. Наприкінці відео з’являється напис “Порно – чи не єдиний шлях заробляти більше за чоловіків” і в наступному кадрі – “Знайди альтернативу на equalpayday.be”

Джерело

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *