11.11.11 о 13:00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку – #OccupyKyiv

11.11.11 о 13:00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбудеться асамблея #OccupyKyiv в рамках глобального протесту проти соціальної несправедливості, що проходять по всьому світу.

 

Економічна криза та пов’язані з нею руйнівні соціальні явища мають планетарний характер. Тому боротьба проти цього також повинна бути інтернаціональною.

 

Україна також підключається до глобального протестного руху #Occupy. Як і в інших країнах, ми будуємо свою діяльність на основі загальних зборів усіх, хто прагне соціальних змін.

 

Без політиків. без лідерів, лише на основі прямої демократії і консенсусу. Без прапорів та політичної символіки.

 

Ми – альтернатива існуючій політичній системі, тому вважаємо, що потрібно прискіпливо і ретельно розвивати і будувати наш рух. “Ми йдемо повільно, бо далеко” – одне із гасел кампанії.

Ми не політики, що кличуть людей на барикади заради своєї вигоди. Ми це вже проходили.

 

Всі ми пам’ятаємо “Україну без Кучми”, “Помаранчеву революцію”, щоб знати і розуміти, до чого веде протест, “заточений” під конкретних політиків чи політичну силу. Ми зробимо все можливе, щоб ці помилки більше не були вчинені.

 

Ми будуємо свій спротив на засадах ненасильства. Сьогодні влада в Україні шукає і хоче, щоб протест проти її політики носив насильницький характер – щоб можна було виправдати репресивну політику. Ми не зробимо їй такого подарунку. Зрештою, нас 99%, ми більшість, і якщо ми всі встанемо за наше майбутнє, як це роблять такі самі люди по всьому світу – зміни настануть, владі грошей і капіталізму прийде кінець.

 

#OccupyUkraine є мирним масовим рухом, що протестує проти теперішньої соціально-політичної і економічної системи, які існують у нашій країні і у всьому світі. Ми є незалежною ланкою руху, що було розпочато протестами Occupy Wall Street у Нью-Йорку, США, але ми сповідуємо аналогічні цінності та філософію.

 

Ми в інтернеті:

occupyukraine.org

vkontakte.ru/occupy_kiev

vkontakte.ru/occupy_ukraine

http://www.facebook.com/groups/187668407975199/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *