Підсумки конкурсу «Найгірший начальник року»

АСТ підбиває підсумки першого річного конкурсу «Найгірший начальник року». Ми визначаємо переможців у трьох номінаціях.

Хазяїн року – Ігор Коломойський. Менеджер року – керівник групи 1+1  Олександр Ткаченко.  За час спостереження він ліквідував «Газету по-київськи», телеканал «Сіті» та є одним із головних винуватців скорочення попиту на роботу журналістів.  Їхні дії викликали подив та роздратування не тільки у працівників підприємств, що зазнали скорочень та звільнень. Шоковані були також колеги-буржуї, які часто не бачили в діях наших переможців жодної бізнесової логіки. Успішні локальні медіа-бренди,  що мали вагу на ринку і що потребували розвитку просто знищено.

 

Буржуазний ідеолог року – Голова Фонду «Ефективне управління» Наталія Ізосімова. Вона не тільки придушила страйк працівників «Сегодня», але і є керівником фонду, що виробляє неоліберальну «реформаторську» ідеологію для всієї України. Попри «нежіноче» обличчя діючої влади і сексистські зауваження прем’єра Миколи Азарова, Ізосімова та чиновник АП Акімова продовжують бути ідеологами існуючого режиму великого капіталу. Можливо, доволі патріотичні керманичі Партії Регіонів не висувають жінок на керівні посади, але цілком здатні оцінити їх інтелект. Звичайно, якщо цей інтелект служить інтересам великого капіталу.

 

Ми продовжимо збирати відомості про інших найгірших начальників із 1 вересня 2012. Зв’язуйтеся із нами за вказаними ТУТ  контактами та надавайте докази, що ваш начальник чи начальниця НАЙгірші.

My Boss Is a Bitch/Bastard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *