АНОНС. 1 грудня 12:00. Пікет російського консульства. СВОБОДУ ПОЛІТИЧНИМ В‘ЯЗНЯМ

1 грудня о 12:00 небайдужі люди зберуться для того щоб провести пікет у підтримку російських лівих опозиціонерів, що перебувають за гратами.

Це частина міжнародної кампанії, що її ініціювали російські організації Автономна Дія, Російський Соціалістичний Рух, Комітет за Робітничій Інтернаціонал, Лівий Фронт та правозахисна ініціатива «Комітет 6 травня».

Сайт кампанії: http://www.politzk-ru.org/

Додаткова інформація: http://avtonom.org/news/prizyv-k-edinym-dnyam-deystviy-v-podderzhku-politzaklyuchennyh

 

В Києві будуть підтримувати «в’язнів болотної площі», учасників гурту Pussy Riot, російських антифашистів та інших жертв системи державних репресій у РФ. Людей що дотримуються лівих чи анархістських поглядів.

Акція пройде без партійної та органiзацiйної символіки. Демонстранти зможуть використовувати червоні, чорні та діагоналеві червоно-чорні прапори. Також на акції заборонена реклама  політичних сил або сайтiв. Ця акція є політичною, але не повинна бути інструментом партійного піару.

 

ЦИТАТА З САЙТУ ОРГАНІЗАЦІЇ «АВТОНОМНА ДІЯ»:

«Ради того, что новая высшая каста была уверенна в своем завтрашнем дне, сегодня доводят до слепоты Володю Акименкова, пытают Леонида Развозжаева, отправляют по этапу Надежду Толоконникову и Марию Алехину, вскрывают двери и залезают в окна к десяткам активистов. Признаемся, все они виновны. Равно как и мы – и будем виновны пока существует система, в которой карательная машина власти необходима для защиты привилегий и собственности.

Любой из нас мог бы быть на месте Саши Духаниной, Степы Зимина или Леши Полиховича, но нас пока еще большинство – тех, кто на свободе, кого не выдернули из толпы протестующих 6 мая, не запихали в СИЗО, не издергали допросами в Следственном комитете. Такое «везение» налагает на всех нас как минимум одну простую обязанность – выйти на площадь в День Единых Действий против политического террора. Выйти на площадь, потому что сидение в шкафу становится прямой угрозой будущему. Будущему всех, кто не согласен быть покорной молчаливой обслугой при обнаглевших хозяевах нефтяной трубы.»

Зустрічі у соцмережах

http://www.facebook.com/events/113047058860863/

 

http://vk.com/event46357992

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *