АНОНС. Проти Трудового кодексу. За свободу людей

22 червня об 11:00 за адресою Липська 10 відбудеться пікет Центрального офісу Партії Регіонів. Причиною акції є ініціативи членів партії та адміністрації чинного президента, що обмежують свободи та права громадян.

Автономна Спілка Трудящих (АСТ) вже повідомляла про проект Трудового Кодексу, який унеможливить ефективні страйки, обмежить права матерів-одиначок, зробить сваволю адміністрації законом за допомоги «актів роботодавця», легалізує відеоспостереження на робочому місці та інші «смаколики» для роботодавців. Цей проект підготовлений депутатами від Партії Регіонів.

З аналізом Проекту Трудового кодексу України (№ 2902) можна ознайомитися за посиланням: http://avtonomia.net/nebezpeki-proektu-trudovogo-kodeksu/

В Верховній Раді зареєстровано “Про захист суспільної моралі” (щодо захисту інформаційного простору) № 2208а. Цей закон дозволить закривати «незручні» сайти протягом доби. Цей закон теж подав регіонал.

Наш аналіз закону: http://avtonomia.net/2013/06/07/vlada-hoche-zakrivati-nebezpechni-sajti-protyagom-dobi/

В Адміністрації Президента розробили закон, що обмежить право на мирні збори та вводит кримінальну відповідальність для організаторів масових акцій. Ви будете сміятися, але президент Янукович теж член Партії Регіонів.

Може правлячій партії варто збавити оберти?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *