Напад ультраправих на активіста АСТ-Київ

8 березня незадовго до початку феміністичного маршу на активіста АСТ-Київ скоїли напад двоє ультраправих, один з яких був ідентифікований як голова Цивільного корпусу “Азов” Сергій Філімонов. Нападники надзвичайно зацікавилися реквізитом в руках активіста, який вони назвали “штуки на перше травня”. Після недовгої, але емоційної суперечки Філімонов вдарив активіста та наказав супутникові підняти з підлоги свого кашкета і побіг до ескалатору. Наш товариш в нормі, проте факт нахабних дій ультраправих з міліцейською “кришею” не може не турбувати.

Нещодавно ватажок цивільного додатку до міліціонерів з “Азову” Філімонов відмітився у розбитті голів випадковим молодим людям біля метро Олімпійська і не поніс за це жодної відповідальності, а ще раніше був помічений серед ініціаторів побиття чорношкірих вболівальників на стадіоні “Динамо”, за що також не відповів. Очевидно, що МВС в жодному разі не здасть “своїх покидьків”, що би ті не коїли.

“Преторіанці” Арсенія Авакова з полку “Азов” відхрещуються від будь-яких дій свого “цивільного корпусу”, оскільки добра репутація чемних бійців нацгвардії та інтелігентного міністра коштують надто дорого. Втім, ніщо не заважатиме політикам у поліцейській формі використовувати цю структуру у політичній боротьбі. Так, “Цивільний корпус” вже більш ніж з півроку активно просуває ідеї “професійного парламенту”, що вказує на підготовку ультраправих до участі у передвиборчих перегонах на боці політичних банкрутів Яценюка та Авакова.

Фотографія борця за расу та міністра Авакова Сергія Філімонова
азов

One Comment on “Напад ультраправих на активіста АСТ-Київ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *