Захистимо дітей від пропаганди консерватизму! Проти законопроекту №10290

6 червня комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації розглядатиме скандальний законопроект №10290 про “заборону спрямованої на дітей пропаганди гомосексуалізму”. Автономна спілка трудящих категорично засуджує цей мракобісний плід фантазії депутата Вадима Колесніченка – одіозного автора концепції “православних прав людини” та інших середньовічних законодавчих ініціатив.

Сьогодні діти в Україні є беззахисними перед пропагандою капіталізму, патріотизму, релігії, ринкової конкуренції, расової та іншої дискримінації, мілітаризму, соціального дарвінізму та інших смертельно небезпечних тоталітарних доктрин. Ці вчення становлять реальну небезпеку для виживання людства як біологічного виду. Якщо ми не поставимо бар”єр на шляху цих ідеологій, які роз’їдають свідомість індивіда змалку, готуючи його (її) до життя в експлуататорському суспільстві, людство протягом найближчих десятиліть може остаточно поринути в безодню хаосу і занепаду. Адже саме зараз вирішується питання, поставлене століття тому Розою Люксембург: соціалізм або варварство.

На цьому тлі особливо цинічними є намагання “захистити” когось від “пропаганди гомосексуалізму”. Адже насправді йдеться про вибір між свободою слова і цензурою, нав’язаною трудящим напівбожевільними “народними обранцями” з шестизначними банківськими рахунками. Тими самими, які раніше вже намагалися “скасувати” базові економічні, соціальні та політичні права на території України, а жінок перетворити на безсловесні інкубатори “маленьких українців” шляхом заборони абортів. Дев’ятий вал “деформ”, спрямованих проти трудящих – Трудовий кодекс, пенсійну реформу, законопроект “про зайнятість”, приватизацію, підвищення тарифів ЖКГ – намагаються приховати, відволікаючи увагу на пошук ворога та боротьбу з надуманими “небезпеками”.

Автономна спілка трудящих переконана, що соціальне визволення неможливе без повної емансипації всіх пригнічених – в тому числі й представників ЛГБТ-спільноти. Ми закликаємо до утворення єдиного фронту – проти держави, церкви та капіталу, проти фантомів “духовності” та “нації”, за солідарність усіх трудящих у боротьбі за наші спільні інтереси!

За посиланням знаходиться текст листа з вимогою відхилити законопроект №10290. АСТ приєднується до кампанії та закликає відправляти листи членам парламентського комітету за вказаними там адресами.

Проти цензури та репресій поліцейської держави! За вільну людину у суспільстві, вільному від будь-якої експлуатації та пригнічення!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *