Проти катів і зрадників революції та їхніх нащадків з КПУ

_sailors2 березня о 14:00 біля будівлі ЦК КПУ (вулиця Борисоглібська буд. 7)  відбудеться акція присвячена річниці антибільшовицького кронштадського повстання 1921 року. Поряд із махновщиною Кронштадт називають частинами третьої революції, що мала скинути контрреволюційний режим РКП(б) і повернути владу радам. Головним гаслом повстання робітників та матросів балтійської фортеці Кронштадт було «влада радам, а не партіям». Більшовики втопили у крові кронштадців.

Після цього правляча партія вже не стикалася із викликами з боку народу і могла цілком успішно реалізовувати політику своєї  термідоріанської диктатури. Більшовики створили контрреволюційний диктаторський режим,  що перекреслив надбання Лютого і Жовтня 1917 року. Протягом десятиліть більшовики проводили насильницьку модернізацію, створювали промислову базу державного капіталізму. Після 70 років диктатури номенклатурні «комуністи» добровільно провели «лібералізацію» режиму, що забезпечила можливість бюрократії, кримінальним бізнесменам і іноземному капіталу успішно забрати в свої руки власність, яка створювалася кров’ю та потом поколінь радянських робітників і селян.

Партія зрадників революції і до сих пір на політичній арені. Спадкоємці більшовицьких конррреволюціонерів сьогодні є союзниками великої буржуазії із Партії Регіонів. Вони разом із ВО «Свобода» є найпослідовнішими захисниками інтересів капіталу.  Обидві «радикальні» партії виступають проти само організованих виступів робітничого класу та пропонують себе у ролі посередників між Працею та Капіталом.

Також політика «вірних ленінців»  у галузі культури та свобод мало відрізняється від політики ВО «Свобода». Як і ультраправі  КПУ є прихильником консервативно-клерикальних цінностей та повернення державі монополії на вбивство. (закон КПУ про смертну кару) Інтегральні націоналісти та авторитарні соціалісти самі не один раз вбивали у минулому, обожнюють вбивство і тому готові дозволити Державі вбивати сьогодні.

Анархісти є супротивниками будь-якого посилення державної влади та політичного консерватизму.

Організатором акції виступають київські активісти всеукраїнської анархістської мережі Лібертарна Координація

 

Зустрічі у соцмережах:

 

http://vk.com/event50264708

 

http://www.facebook.com/events/140536276114509/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *