Продовження агітаційної компанії [Харківський майдан]

2DSCN2499

29 січня силами студент(ок)ів харківського Євромайдану та АСТ-Харків був проведений черговий агітаційний рейд по житловим масивам Харкова.

У цей раз місцем агітації було обрано Олексіївку. Активіст(к)и студентського блоку та анархістського руху поширювали листівки з закликом здійснювати спротив розбудові міліцейської держави та бойкотувати товари та послуги бізнесу Партії Регіонів та КПУ.

Учасники агітаційного патрулю  нагадали про відповідальність уряду за розвал медичної інфраструктури, пенсійну реформу, підготовку приватизації Укрзалізниці, комерціалізацію освіти та громадського транспорту.

Активіст(к)и закликали харків’ян приєднуватися до платформи харківського майдану, або використовувати будь-які інші форми народної боротьби проти диктатури.

Студентський блок та АСТ-Харків запрошують всіх прибічників харківського майдану приєднуватись до роботи агітаційних патрулів, а також створювати автономні агітаційні групи.

Роби як ми, роби краще за нас!

Організаційні питання просимо  надсилати на електронну пошту або задавати безпосередньо учасникам анархістського десятку самооборони майдану (чергов(а)ий під чорним прапором).

Воля або смерть!

Контакти:
www.avtonomia.net
https://vk.com/ast_kharkiv
revolt_province@riseup.net

Студентський блок харківського Євромайдану:
https://vk.com/studkharkov

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *