У Верховній Раді знову просувають Трудовий кодекс

Против нового трудового кодексаРаніше АСТ неодноразово писала про небезпеки антисоціального проекту Трудового кодексу України та проводила численні акції протесту проти його прийняття.

17.06.2014 на сторінці картки проекту Трудового кодексу України з`явилася інформація про те, що 17.06.2014 було вручено подання комітету про розгляд.
Крім того, на сайті парламенту з`явився Проект Постанови про прийняття за основу проекту Трудового кодексу України від 05.06.2014 підписаний головою Комітету з питань соціальної політики та праці Петром Цибенком.

Згідно з цим проектом постанови пропонується:

1. Прийняти за основу проект Трудового кодексу України (реєстр. № 2902 доопрацьований), внесений народними депутатами України Стояном О.М., Сухим Я.М.
2. Доручити Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці доопрацювати зазначений законопроект з урахуванням  зауважень  та пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи і внести його на розгляд Верховної Ради України у другому читанні.

Ми бачимо, що і за нової влади спроби проштовхнути проект Трудового кодексу підготований депутатами-регіоналами Сухим та Стояном не припинилися. Цей антисоціальний документ безрезультатно намагаються прийняти у стінах парламенту вже протягом тривалого часу.

І нема нічого дивного, що даний проект виринув знову – Верховна Рада об`єднує під своїм куполом представників експлуататорського класу, які може і належать до різних фракцій, але відстоюють лише інтерес капіталістичної меншості, та інколи популістськи заграють з трудящими.
Проект Трудового кодексу не заслуговує ні на що окрім радикального протекту проти його прийняття. Адже в разі його прийняття Верховною Радою постраждає кожний трудящий в Україні.

One Comment on “У Верховній Раді знову просувають Трудовий кодекс”

  1. Поражен, как наше правительство тупит. Какие реформы? Есть ряд прекрасных законов, внедрение которых может в кратчайшие сроки поднять социальные стандарты населения без внешних займов, которые будут отдавать наши внуки!Яценюк гасит пожар керосином. Для выхода из “кризиса” нужно просто ПРОЗРАЧНО формировать местный бюджет за полгода до государственного. Методология: Швейцария. У них никогда не было кризиса, так как бюджет формируется самими гражданами, а чиновники просто его технически обеспечивают. У нас же бюджет – касса взаимопомощи политических партий. Кому интересно, как Швейцарскую экономическую модель реализовать в Украине за месяц – ознакомтесь с документом “грантовая программа” в группе http://vk.com/poltava_reve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *